parallax background

Prezentare Pensiune

Persoana Contact : Ionuţ Poponeci
Email: office@pensiunepiatracraiului.ro
Telefon: 0740.316.556 / 0740.316.555


Localizare:

Casa de vacanţă, Pensiune“Piatra Craiului” se află în satul Sătic, Com. Rucăr, la km 7 pe culoarul Rucăr – Bran dinspre Rucăr şi la km 40 dinspre Bran. De la culoar se face un drum pietruit prin Cheile Dâmboviţei care duce până la Barajul Pecineagu. De la intrarea pe chei până la pensiune sunt 7km, exact la coada barajului Sătic (lac de acumulare) vizavi de Vf. Pietricica. Zona este situată la graniţa dintre Muntenia cu Transilvania pe latura vestică a M-ţilor Piatra Craiului.

Acces:

Regiunea este protejată datorită Parcului Naţional Piatra Craiului care oferă o deosebită moştenire cinegetică şi petrografică. Intrările către traseele turistice în Piatra Craiului se fac pe la Dambovicioara în partea de est a versantului şi prin Sătic – Garofita Pietrei Craiului (acces cu autovehicolul, pană la bariera de la intrarea pe Valea Dragoslovenilor) în partea de vest a versantului spre Şaua Tamaş – Plaiul Foii, La Zaplaz, La Lanturi, Marele Grohotiş, Şaua Grinduri, Cerdacul Stanciului.

Prezentare pensiune:
Cabana noastră este situată într-o zonă liniştită şi retrasă (cea mai apropiată locuinţă este la 200m distanţă), fiind înconjurată de brazi şi o vedere directă către Vf. Pietricica

Curtea se desfaşoară pe o suprafaţă de 1000mp, în care am amenajat şi un mic loc de joacă pentru copii cu tobogan, leagăne şi balansoar, dar şi un leagăn din lemn de brad, în care să vă relaxaţi şi să admiraţi priveliştea încantătoare.
Ca să vă răcoriţi vă punem la dispoziţie foişorul care oferă o atmosferă tradiţională şi racoroasă ce vă îmbie să degustati o ţuică şi branzeturi din partea zonei.

In curte mai avem un ansamblu dintr-o bucătarie tradiţională din căramidă compusă dintr-un grătar, o plită tradiţională la care puteţi pregăti o mămăligă la ceaun şi un cuptor de lemne pentru pâine si plăcinte.

Pensiunea are în dotare 9 camere şi o capacitate de 20locuri de cazare, dispuse pe doua etaje.
La primul etaj sunt 5 camere şi restul de 4 camere sunt la al doilea etaj, care este de fapt o mansardă.
Parterul este compus din bucătaria mare a pensiunii, o bucătarie mai mică pentru diverse minuturi, o sală de mese cu 28locuri şi o baie de serviciu.

Pensiune Piatra Craiului