Despre noi

In primul rand, vrem sa ne prezentam si sa va spunem povestea acestei case. Noi suntem Liliana si Ionut si in anul 2008, aveam statut de angajati in Bucuresti.

Dorind sa gasim o oaza de liniste am inceput sa cautam un teren la munte pentru a construi o casuta de vacanta, care sa fie aproape de Bucuresti si usor accesibil. Am mers in locuri cunoscute de toata lumea ca Bran, Moeciu, Zarnesti, Rucar etc., dar nimic nu ne transmitea energia de care aveam nevoie pentru a lua o decizie. La un moment dat de pe culoarul Rucar – Bran, ne-a atras un drum neasfaltat cu niste chei masive si impunatoare. Mergand pe acesta s-a deschis o vale larga si luminoasa. Am simtit energia locului si am decis. Aici vom construi casa noastra deschisa oricui.

Imediat am indragit zona si am descoperit salbaticia care o ofera latura vestica a muntilor Piatra Craiului. La 7 km de la DN73 pe partea stanga, pe un teren unde candva a fost padure si unde au ramas radacinile si energia copacilor am proiectat casa fiind orientata cu fata catre Varful Pietricica si cu acces direct la raul Dambovita, care trece prin fata, oferind o priveliste deosebita.

In timp ne-am dezvoltat si am construit mai multe facilitati, pentru voi. Si zona s-a dezvoltat, drumul s-a asfaltat, facand accesul foarte facil.

Ce spun clientii nostri?

Rotaru Iulian
Rotaru Iulian
O pensiune in care principala atractie este gazda. Totul a fost minunat! Mi-a placut foarte mult de gazda care s-a ocupat de tot confortul nostru si preparatele minuntate care au fost făcute acolo. Practiv am intalnit confortul unui hotel in libertatea unei pensiuni. Peisajul si traseele alturate sunt minunate. Pensiunea dispune de sauna, ciubar, atv-uri, dar si de un derdesluș pe timp de iarna in curte, locuri de joaca pentru copii, teren de fotbal. O locatie perfecta pentru familii prietene ?. Felicitari proprietarilor!
Ionel Vrabie
Ionel Vrabie
Super locație, super servicii!
Theona Balan
Theona Balan
Totul la superlativ! Mancarea delicioooooasa, ingrediente naturale productie proprie si surprinzator de multa! Cel mai mare plus…gazdele, super calde, primitoare, ne-am facut sa ne simtim ca acasa. Multumim si abia asteptam da revenim!
liliana geanga
liliana geanga
Super
mihai maracine
mihai maracine
Iustin Dumitrescu
Iustin Dumitrescu
Radu Boboc
Radu Boboc
Very clean Super good food Love the host and their hospitality Also loved the fact that you have to get your shoes off inside I recommend it !!!
Liviu Ciobanu
Liviu Ciobanu
Elena Ciobanu
Elena Ciobanu
Este un loc ideal pentru petreceri cu familia și prietenii. Am fost weekend-ul trecut și am avut parte de o experiență deosebită. Curățenie și mâncare super bună ,oameni calzi și primitori. Pozele nu reflectă cât de frumos este în realitate Vom reveni în mod sigur. .
Dan Dan
Dan Dan
10 stele plus
© 2008 - 2024 Pensiunea Piatra Craiului, Sătic, Rucar, Jud. Arges. Toate drepturile rezervate! Prima pagina | Contact