Dotări pensiune

Dotări

Pentru a ne ridica standardele, dar in aceleasi conditii tarifare, am construit o sauna cu soba traditional finlandeza pe lemne si cromoterapie, o salina cu sare de Praid si sare de Himalaya – unica in toata zona Rucar-Bran cu cromoterapie, un ciubar traditional din lemn cu soba interna pentru incalzirea apei si sistem de jacuzzi pentru relaxare si iarna.

Curtea se desfasoara pe o suprafata de 3000mp, in care am amenajat un loc de joaca pentru copii, foisor rustic, un ansamblu de bucatarie traditionala compus din gratar, plita traditionala, cuptor pe lemne, protap, afumatoare traditionala, teren fotbal, tenis, baschet, volei, patie de ski si sanius, zone de catarare si aventura de tip Aventura Park.

Pensiunea noastra este in regim de agroturism, iar noi dorim sa promovam un turism original cu mancare care provine din gospodaria proprie si de la stanele din zona, pregatita pe plita si in cuptorul cu lemne, carnuri afumate in afumatoare proprie, branzeturi naturale pregatite din lapte de oaie, capra si vaca, placinte si cozonaci copti in cuptorul cu lemne serviti intotdeauna calzi.

Sauna

Sauna traditionala finlandeza Harvia cu lemne, va ofera cea mai benefica metoda de detoxifiere.

Salina

Ideea de a oferi tratament cu aer salin obtinut in camera placata cu sare de Praid si sare de Himalaya am asociat-o cu aerul extrem de ozonat din zona pentru o recuperare maxima.

Ciubar de baie

Relaxarea cu o baie fierbinte cu uleiuri esentiale in mijlocul naturii, este o binecuvantare pentru trup si suflet.

Teren de fotbal

Teren de fotbal cu iarba numai bun pentru pasionati si mai ales pentru copii.

Loc de joacă

Pentru petreceri am construit o sala de festivitati de 100mp cu 30 locuri la mese, unde gasiti sistem de muzica performant, karaoke, masa fotbal, tenis de masa, darts.

Posibilitate de organizare evenimente in exterior

Sala de evenimente

Acest spatiu are 100 mp si o capacitate de 50 de locuri. Distractia este principalul motiv de petrecere a timpului, iar noi am conceput aceasta sala separat de cladirea pensiunii pentru a nu-i deranja pe cei care doresc sa se odihneasca. Aici gasiti un sistem de muzica performant, karaoke, masa de ping-pong, darts.

Livingul de la mansardă

Este un spatiu boem care are canapele, fotolii, biblioteca, sistem de cinema unde se pot desfasura diferite discutii si sedinte relaxante.

Foisorul rustic & zona de barbeque

Este construit din lemn si piatra, cu o forma hexagonala,  incadrandu-se perfect in natura.

Zona de barbeque, care este tot intr-un foisor este compusa din gratar, plita, cuptor, protap si afumatoare este cel mai atractiv loc pentru cei pasionati de bucataria traditionala.

Biciclete

Bicicletele pe care le punem la dispozitie antreneaza pe toti cei care doresc sa faca miscare in natura.

Facilitati de cazare pentru copii

Deoarece ne bucuram ca printre oaspetii nostri sa avem copii de toate varstele si mai ales bebelusi, ne-am gandit sa punem la dispozitia parintilor paturi suplimentare cu saltea Relaxa, patut bebe, doua scaune de alimentat, sterilizator biberoane, blander vertical, cadita baie.

Internet si telefonie mobilă

Avem internet wireless gratuit de foarte buna calitate si semnal foarte bun la telefon in retelele Orange si Digi. Reteaua Vodafone nu are semnal in zona! Pentru acest inconvenient va punem la dispozitie un telefon mobil si unul fix precum si retea de internet pentru apelare Wi-Fi.

© 2008 - 2024 Pensiunea Piatra Craiului, Sătic, Rucar, Jud. Arges. Toate drepturile rezervate! Prima pagina | Contact