Detalii
Atractii

Castelul Bran

Castelul Bran este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din România. Situat între Brașov și Câmpulung, nu foarte departe de Pensiunea Piatra Craiului din Rucar, castelul este o clădire impunătoare ce a fost construită în secolul al XIV-lea și care are o istorie bogată și interesantă.

Detalii
Atractii

Manastirile Cetateni si Namaiesti

Mănăstirile Cetățeni și Nămăiești sunt două lăcașuri de cult situate în județul Argeș, în apropiere de comuna Rucăr. Aceste mănăstiri sunt importante pentru istoria și cultura românească, datorită vechimii lor și a frumuseții arhitecturale.

Detalii
Atractii

Mausoleul Mateias

Mausoleul Mateias este o construcție istorică cu o importanta deosebita, situată între Câmpulung și Rucăr, pe Drumul European E574 / DN73, la doar 11 km de Campulung. Această clădire impresionantă a fost construită între anii 1928-1935 în memoria eroilor din Războiul de Întregire Națională dintre anii 1916-1918.

Datorită frumuseții peisajelor și a numeroaselor atracții turistice din zonă, Mausoleul Mateias poate fi cosiderat una dintre cele mai importante atracții turistice ale regiunii.

Detalii
Atractii

Barajul Satic

Barajul Satic este un important obiectiv turistic din județul Argeș, situat la doar câțiva kilometri de pensiunea Piatra Craiului, construit dintr-un stăvilar de beton de 15m înălţime şi 18m lungime, prevăzut cu 3 deschideri cu rol de evacuatori de ape mari şi spălare echipate cu stavile segment şi o clapetă comună ca descărcător de suprafaţă. Barajul se continuă la malul stîng, în frontul de retenţie, cu un dig din balast etanşat cu pereu de beton armat până la stânca de fundare.

Detalii
Atractii

Barajul Pecineagu

Barajul Pecineagu este o destinație turistică populară în România. Construit în anii 1960, barajul servește ca o importantă sursă de energie electrică și, în același timp, atrage turiști din întreaga lume datorită frumuseții sale naturale și a posibilităților de agrement.

Barajul Pecineagu se află în apropierea pensiunii Piatra Craiului – o opțiune excelentă de cazare pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturală a zonei.

Detalii
Atractii

Pestera Dambovicioara

Pestera Dambovicioara este una dintre cele mai cunoscute si mai frumoase pesteri din Romania, situata la numai 35 de kilometri de Brasov si la doar 2 ore de mers cu masina de Bucuresti, prin Campulung sau Brasov. Pestera este o atractie turistica importanta, iar imprejurimile sale ofera o multitudine de activitati pentru turisti.

Detalii
Atractii

Cheile Dambovitei si Pestera Ursilor

Cheile Dâmboviței și Peștera Urșilor sunt două dintre cele mai impresionante atracții turistice din România, oferind o experiență de neuitat pentru cei care le vizitează. Aflată la doar câțiva kilometri de Pensiunea Piatra Craiului, această zonă montană este un loc ideal de cazare pentru turiștii care doresc să descopere frumusețile naturale ale României.

Detalii
Atractii

Masivul Piatra Craiului

Masivul Piatra Craiului este o regiune naturala impresionanta situata in partea de sud-vest a judetului Brasov si in partea de nord-est a judetului Arges din Romania. Masivul este renumit pentru frumusetea sa, caracterizata prin stanci abrupte, creste impunatoare, vai adanci si peisaje pitoresti. In plus, Satul Sătic, Com. Rucăr, Arges, situat la baza muntelui, ofera oportunitati de cazare excelente pentru turisti.

© 2008 - 2024 Pensiunea Piatra Craiului, Sătic, Rucar, Jud. Arges. Toate drepturile rezervate! Prima pagina | Contact